Sarjakuvaa saan luultavasti päivitettyä tämän viikon aikana, sillä sain huudettua huuto.netistä halvalla käytetyn skannerin, jonka pitäisi saapua tämän viikon aikana. Sitten voin taas päivittää normaalisti sarjakuvaa sen sijaa, että spämmään tänne kaikkea muuta, kun on oma skanneri.

Sitä odotellessa taidan spämmäillä, sillä törmäsin tällaiseen memeen, jonka tahdoin täyttää:

____________

ELOKUVAMEME

Elokuva, jonka olet nähnyt useamman kuin 10 kertaa:


Elokuva, jonka olet nähnyt useamman kerran elokuvateattereissa:

Ainoa elokuva, jonka olen käynyt katsomassa kahdesti elokuvissa. Ensin isosiskon ja kaksoissiskon kanssa Oulussa ja sitten kotiin tullessa kaverin kanssa.

Näyttelijä, jonka elokuvan menisit katsomaan, oli leffa kuinka sukka tahansa:

Yksi ainoa Nicole Kidmanin elokuva on tähän mennessä osoittautunut huonoksi ja se oli Dogville. Muutoin oon tykännyt.

Ja tietysti Angelina Jolie.

Näyttelijä, joka puolestaan ei saa sinua katsomaan elokuvaa:

Sori niille jotka tykkää, mutta minusta Megan Fox ei osaa näytellä. Muija sopi malliksi joo, mutta kiroan sitä, joka päästi sen elokuviin.

Elokuva, jonka osaat alusta loppuun ulkoa:


Ei me tietenkään katsottu tätä neljää kertaa päivässä lapsena Marikan kanssa, ehei. Meillä on edelleenkin tapana siteerata Liisa Ihmemaata arkipäivän keskusteluissa Marikan kanssa. "Minusta nuo karkit on pahoja ja--" "Hiljaa, nuppu!".


Elokuva, jota mielelläsi lainaat:

Tim Burtonin Big Fish. Mun pitäis oikeasti hankkia tämä jo itelleni, ettei tarvis aina olla vuokraamassa ja lainaamassa muilta, tykkään tästä niin paljon.

Elokuva, jota aina suosittelet kaikille:

Ehkä parasta kerrontaa elokuvassa mitä olen nähnyt. En osaa itsekään selittää mikä tässä iskee, mutta se vain iskee.

Suomalaisilla on yleensä asennevamma ruotsalaisiin elokuviin, joten aina kun olen pakottanut kavereitani katsomaan tämän, kaikki ovat olleet aluksi skeptisiä, mutta esimerkiksi Aino sanoi elokuvan nähtyään "kiitti kun näytit tämän!". Ei tämä varmasti kaikkiin iske, mutta sellainen hyväntuulinen komedia 70-luvun hippikommuunista.

Elokuva, joka saa sinut aina nauramaan:

Kuolema pukee häntä. Tällainen mustahuumori iskee minuun, en voi sille mitään :'D

... ja jos ette tiedä mitkä leffat tässä ovat kyseessä niin en voi sanoa mitään :D

Elokuva, joka saa sinut aina itkemään:

Pillitän aika herkästi elokuvissa, joten tätä kohtaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta näissä tuherran aina.

Myötähäpeällisin elokuva:

Tarviiko minun sanoa enempää?

Elokuva, joka saa sinut nostalgisoimaan:
Viimeisin elokuvateattereissa nähty elokuva:
Ensimmäinen elokuvissa nähty raina:Suosikki genresi elokuvissa:

Animaatioiden lisäksi rakkausdraamat kai yleensä ja fantasia/seikkailu. Komedioita katson vähän, sillä on vaikea löytää oikeasti hyviä komedioita. En ole ikinä oikein välittänyt perus yliampuvista jenkkikomedioista, tykkäisin enemmän vähän älykkäämmästä huumorista, kuin sellaisesta "wuhuu tissit perse"-tyylisestä älykkyystasosta :D

Elokuva, jonka katsomista kadut:

Kun Aino kysyi katsotaanko tällainen "kiva elokuva", niin odotin tiättekös... kivaa elokuvaa. En sitä, että elokuvan lopussa minua ahistaa ihan liikaa ja ällöttää ja olin varma, etten enää ikinä aukaise ovea kellekään :D En edes tiedä, miksi tämä oli minusta niin hirveä, koska olen nähnyt paljon pahempia elokuvia. Tämä ei edes ole erityisen raaka eikä edes sinäänsä mikään kauhuleffa. Mutta minua tämä ahisti yhyyy.

Pelottavin/ahdistavin näkemäsi elokuva:

Olen nähnyt ihan liikaa kauhuelokuvia, mutta päällimmäisenä tulee mieleen, kun katsoin Uinu Uinu Lemmikkini 2:n 12-vuotiaana parhaan kaverini ja Marikan kanssa. Kun katsoin sen jokunen vuosi sitten, se ei tuntunut enää missään, mutta 12-vuotiaana järkytyin tästä leffasta ihan hirveästi. En nukkunut kunnolla kahteen viikkoon ja sain sätkyt jos joku vain mainitsikin sanan "lemmikki", "intiaani" tai "haustausmaa". Toisinaan tuntuu, että ehkä niissä elokuvissa on ikärajat ihan tarkoituksella? :D

Elokuvahahmo, johon samastut:
Omistamiesi DVD:eiden lukumäärä:

On kai niitä jokunen kertynyt, mutta en kyllä jaksa alkaa nähdä vaivaa laskeakseni niitä, sillä suurin osa on jossain muuttolaatikoiden pohjalla.

Viimeisin ostamasi elokuva:

Taru Sormusten Herrasta Trilogia Blu-Raylla. Samaan aikaan tilasin myös Vettä Elefanteille Blu-Rayn:Viimeisin näkemäsi elokuva:

En suosittele, itse katoin tän vain uteliaisuudesta luettuani kirjan. Muuan ruotsalainen John Ajvide Lindqvist kirjoitti nerokkaan kirjan, nimeltään Ystävät hämärän jälkeen (Låt den rätte komma in). Kaksi vuotta sitten siitä ilmestyi ruotsalainen elokuva, joka tunnettiin maailmalla nimellä Let the Right One In. En liiemmin välittänyt ruotsalaisestakaan elokuvasta, mutta sitten joku jenkki keksi, että siitä pitäisi tehdä amerikkalainen versio. KAKSI VUOTTA VANHASTA ELOKUVASTA? Koska ei, eiväthän jenkit voi katsoa vieraskielistä elokuvaa. Eikä amerikkalainen elokuva millään voi sijoittua Tukholman lähiöön, pakkohan paikka on vaihtaa New Mexicoksi ja vaihtaa päähenkilöiden nimet ja muuttaa kaikkea tuollaista, mutta silti elokuva oli muutoin melkein tarkka kopio ruotsalaisesta versiosta. Not cool man, not cool.

Viisi elokuvaa, joista et ikinä luopuisi:

Postaisin vain samoja kuvia kuin aiemmin, eli lueteltuna:

♥ Girl, Interrupted - Vuosi Nuoruudestani

♥ Big Fish

♥ Moulin Rouge

♥ Liisa Ihmemaassa (Disney animaatio)

♥ Fried Green Tomatoes - Paistetut vihreät tomaatit