En nyt sitten yritä saada ketään äänestämään puoleen enkä toiseen, mutta vähän maalaisjärkeä, jooko? Tuli vähän liikaa tekstiä, piirsin suoraan tussilla turhautuneisuuden pyörteissä:

 

En jaksanut piirtää enää enempää eikä mulla ole näillä tarkoitus provosoida tai suututtaa ketään, mutta mun on pakko huomauttaa muutama muukin ironinen seikka Niinistö vs. Haavisto-asetteluista, nimittäin mm. se että Haaviston kannattajien joukkoihin on sanottu kuuluvan lähinnä korkeakoulutettuja ihmisiä (mainittiin mm. Iltalehden artikkelissa), kun Niinistöä kuulemma äänestävät vähemmänkin kouluja käyneet, ns. "Suomen metsäkansalaiset" - ja silti netissä nyt pyörii hirveä keskustelu siitä, että Niinistö olisi sopivampi ehdokas edustamaan Suomea, koska tällä on korkeampi koulutus kuin Haavistolla. Anteeksi, mutta olenko ainoa joka näkee tässä jotain hullunkurista? :'D

Toisekseen, jos nyt välttämättä haluaa lapsellisesti mennä ajattelemaan presidenttiehdokkaan seksielämää, niin kuinka moni on kiinnittänyt huomiota siihen, että jos Haaviston seksuaalinen suuntautuminen ei kolahda perinteisiin arvoihin, niin kuinkas kunniakasta on se, että Niinistöllä on itseään melkein puolet nuorempi vaimo (Niinistö 63v, Jenni Haukio 34v)? Ei kun... hups. Unohdin, että se on ihan yhteiskunnallisesti hyväksyttyä - jopa suotavaa - miehelle! Onhan tosin Haaviston puolisokin nuorempi, muttei sentään noin paljoa.

Ei mun maailma kuitenkaan kaadu, jos Niinistöstä tulee presidentti. Onhan sekin ihan hyvä ehdokas sinäänsä, tärkeintä mulle on, ettei Soini päässyt johtajan paikalle.