Ni-iin, aloin viime elokuussa(!) vastailemaan tämän memen kysymyksiin ja hoksasin tässä yksi päivä, että hups, enpäs ole tehnyt sitä loppuun :D Osa näistä merkinnöistä on piirretty viime syksynä, en tahtonut pistää niitä blogiin ennen kuin saisin kaikki vastaukset valmiiksi, mutta tässäpäs nämä nyt.

Oonko ainoa, joka on ensimmäisestä Pokémon villityksestä lähtien ollut sitä mieltä, että Suomi näyttää Pikachulta? :B Saattaa tietysti johtua siitäkin, että olin kriittisessä poksuiässä jottain 8-9-vuotias ja samaan aikaan alettiin opettaa koulussa maantietoa.

Silläkin uhalla, että olen hirveä ihminen, mutta ei kaikki ansaitse. Esim. minun puolesta joku Breivik joutaisi hirteen, mutta koska se olisi liian nopea rangaistus, niin ehkä sellainen elinkautinen jossain siperialaisessa pakkotyövankilassa vois kans olla ihan jees.

Pari kaveriani vihaa sitä, että kutsun Martinin "Tulen ja jään laulu"-sarjan kirjoja Game of Thrones-kirjoiksi, vaikka Game of Thrones on vain ensimmäisen kirjan nimi. Anteeksi, mutten voi sille mitään! Katsoin ensin tv-sarjan ekan kauden, joten Game of Thrones nimitys vain vakiintui. Samoin kutsun C.Harrisin Sookie Stackhouse-kirjoja usein True Blood-kirjoiksi, minkäs mie sille voin, että löysin ne kirjat vasta tv-sarjan jälkeen!

... ootan sitä päivää, kun kaikki patoutunut viha ryöpsähtää jonkin v-mäisen asiakkaan niskaan :--D

Tästä tuli mieleeni muistoja, jotka tahdoin piirtää merkinnäksi, vaikkei se varsinaisesti tähän memeen kuulu:

Jossei osaa vähääkään ruotsia (voisin mainita pari kaveriani tähän nimeltä, mutta krhm), niin poliisi kielsi meitä kävelemästä siellä ja varoitteli junien olevan automatisoituja, joten ne eivät pysähdy vaikka ihminen olisi edessä (=niissä ei ole kuskia). Tosin on mulle opetettu jo lapsena, ettei juna yleensä poikkeuksetta kerkeä pysähtyä ihmisen nähdessään, oli siellä kuskia tai ei. Mutta edelleenkin saisi olla aika pässi jos tuossa jäisi junan alle, kun ei niillä kiskoilla tarvi kävellä.

Aten 2008 (2007?)-fleda on vaikea piirtää.