Córdoban jälkeen oltiin päivä ja yö Sevillassa, se oli kans tosi hieno paikka! Valitettavasti en kerennyt piirtää siitä mitään. On kuitenkin pakko laittaa kuva Plaza de Españasta, jossa yksi Star Wars Episode II:n Naboo-kohtaus on kuvattu :D

Joo siis, ihan alkeellinen kielitaitoni on, mutta olin vaan tosi ylpeä, että pärjäsin sillä kaikissa tilanteissa vaihtamatta englantiin :3 Osasin jopa asioida apteekissa, jossa piti pyytää lääkkeet apteekkarilta!

 

Myöhemmin samana päivänä:

 

En oo vielä päässyt kokeileen, saako tuota Heavy Rainia vaihdettua englanninkieliseksi, koska pleikkarini hajosi. Aika perus tuuria taas.

 

Ei ihminen pysty syömään enempää kuin mihin on tottunu, argh.

Tähän on hyvä heittää "taidekalja" kuva : -D

Muun muassa herrat Picasso ja Spielberg ovat aikoinaan käyneet korkkaamassa samaisella tilalla sherrytynnyrit.

Mulla kävi ekana mielessä, että kuinkakohan moni kylän juoppo on pudonnut alas matkallaan baarista kotiin.

Oikeesti, tein mie muutankin kuin join :'D Joskus mietin, minkälaisen kuvan annan itestäni tässä blogissa.

Ihmettelen suuresti, jos joku jaksoi lukea tämän loppuun. Harmittaa, etten kerennyt piirtää suurimmasta osasta tapahtumista. Näin toki myös elämäni hienoimman flamenco-esityksen (oon tullut siihen tulokseen, että suomalaiset ei oikein osaa sitä hommaa yhtä tunteella kuin espanjalaiset), härkätaisteluareenan, ihan liikaa vanhoja kirkkoja, Kolumbuksen (oletetun) haudan ja taidemuseoita ja arkeologisen museon ja kummallisia paikallisia ja kaikkea!

Kommentoi ->