Koska en halua, että juttu menee (liian) ohi suurimmalta osalta WoWia-pelaamattomista kavereistani, heitän tähän alkuun pari ihan pientä perusasiaa WoWista:

PVP-servu = Serveri, jossa pelaaja pelaa muita pelaajia vastaan.
Mage, Rogue & Paladin = Classeja, eli hahmojen luokkia.
Draenei, Night Elf & Blood Elf = Hahmorotuja.
Blink = Magen skilli, jolla tämä voi loikata parikymmentä jaardia eteenpäin.
?? - level = Jos toisen pelaajan level näkyy kysymysmerkkeinä, hän on aivan liian iso tasoinen sinuun verrattuna ja mahdollisuudet voittaa taistelu on... about zero.



Tämä merkintä olisi ollut hirveän kiva värittää koneella, mutta kannettavani on nyt vähän sellaisessa kunnossa, ettei Photarilla kestä yli varttia tehdä yhtään mitään tai kone sammuu (se sammui jo kahdesti skannatessa ja tekstittäessä tätäkin merkintää). Niin, ja olen tosiaan hiljattain palannut yhteen Pekan kanssa, en vain ole saanut aikaiseksi raportoida sitä tänne. Osin Pekan pyynnöstä tämän piirsinkin, sillä tämä kyseli, miksen ikinä piirrä meidän wowittamisesta mitään. Olin tuuminut, että en mielelläni postaisi tänne wowijuttuja, sillä suurimmalta osalta kavereistani ne menisivät ohi. Mutta tämän ylhäällä kuvatun "törkeän" tapahtuman jälkeen en enää yksinkertaisesti voinut olla piirtämättä wowimerkintää >:D