Anteeksi hirveästä yli kuukauden mittaisesta päivitysvälistä, on ollut paljon kiireitä >_> Nytkään ei valitettavasti ole luvassa sarjakuvaa, koska en ole vielä saanut merkintää piirrettyä ihan valmiiksi. Päivitän kuitenkin sarjakuvaa luultavasti lähipäivinä.

Ja nyt anteeksi wowia pelaamattomille lukijoille: Minun on ihan pakko hehkuttaa, että Pekka pääsi testaamaan Wowin seuraavan lisäosan Cataclysmin betaversiota, eli toisin sanoen myös mie pääsin kokeilemaan Cataclysmiä Pekan accountilla 8) Pääsin tekemään worgenin! Mahtavaa! ... En pidä itseäni hirveänä jengin petturina, vaikka worgenit kuuluvatkin alluihin. Mikä on sinäänsä typerää, worgenit olisivat sopineet Hordelle paljon paremmin. Sitä paitsi lähtökohta ihmissusilla on aikalailla sama kuin undeadeillakin, jotka kerran olivat ihmisiä. Itse asiassa worgenien alkutehtävissä pelataan vielä ihmisellä, kunnes häiskä muuttuu lopulta pureman saatuaan ihmissudeksi, jonka ihmispopula meinaa tappaa. Olisi siis ollut paljon siistimpää, jos worgenit olisivat näin ollen liittyneet Hordeen, mutta eipä tietenkään. Jostain syystä vierastan goblineita, jotka Cataclysmissä tulevat Hordejen puolelle. Minusta goblinit ovat vain ihan kuin rumia versioita gnomeista ._. "Time is money, friend!". Mutta kokeilen kyllä varmaan gobliniakin jahka ehdin.

Cataclysm vaikuttaa... erilaiselta. Ihan positiivisessä mielessä. Varsinaisen pelin ilmestyessä menee varmaan miljoona vuotta, että totun uusiin talent-systeemeihin ja muihin muutoksiin. Huntteritkin saavat petin jo ykköslevelillä :o Mutta odotan innolla, että betaan tehdään lisäyksiä, sillä esim. worgen femaleja ei voi vielä tehdä ja uusi battleground kantaa niinkin mielenkiintoista nimeä kuin Twin Peaks (<3), mutta se ei näyttänyt vielä toimivan.

Pari screenshottia:

Vesi on Catassa tosi hienoa O_O Mulla nyt koneen tehot ei ole parhaimmat, mutta vedestä saa kyllä säädettyä tosi upean näköistä jos vain tehot riittää.

Worgenit voivat muuttua sudesta ihmiseksi ja toisin päin milloin lystää, muutosanimaatio on aika hieno (mitä nyt joku pässi käveli suoraan eteen juuri kun olin ottamassa screenshottia).

Worgen druidi kissamuodossa. Valtaosa aloitusmestojen betapelaajista näytti pelaavan worgen druidilla tai hunterilla, joten niitä lienee odotettavissa hieno aalto kun Cataclysm ilmestyy :B

____________________________

Edit 4.8.2010:

Kokeilin myös goblinia ja pakko sanoa, etteivät ne ole niin pahoja kuin kuvittelin. Oikeastaan omalla tavallaan ihan kivoja, vaikka gnomemaisuus paistaakin yhä läpi ja päässäni soi koko ajan "time is money friend"... Aloituskaupungista lähtee kans lieviä Ratchet & Clank viboja. Racial skillit ovat kyllä mahtavia, samoin se, että aloituspaikassa saa tyyliin 3 levelisenä käyttöönsä auton mountiksi, joka kestää koko aloituspaikan ajan. Kallistun silti enemmän worgenien puolelle.

Party party...

Auto :B

Juu, alan piirtää merkintöjä heti kun saan itseni irti tästä betasta.